Başkan Öncel, terör saldırısını kınadı

Uluslararası Diriliş Hareketi Şehit ve Gazi Yakınları Dayanışma Derneği Şanlıurfa İl Başkanı Hakan Öncel, İstanbul’da ki hain saldırıyı kınadı.

Bölücü terör örgütü PKK tarafından İstanbul-Taksimde, yapılan bombalı saldırıyı Uluslararası Diriliş Hareketi Şehit ve Gazi Yakınları Dayanışma Derneği Şanlıurfa İl Başkanı Hakan Öncel yazılı açıklama yaparak bölücü terör örgütü olan PKK’yı kınadı.

Başkan Öncel yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Bölücü terör örgütü PKK tarafından İstanbul-Taksimde,  şehit edilen 13 vatandaşımıza Allah’tan rahmet, kederli ailelerine sabır ve başsağlığı diliyoruz. Devletimizin terörizme karşı yürüttüğü mücadeleyi sonuna kadar destekliyor, teröristleri ve destek verenleri lanetliyoruz.

Terör, uluslararası barış ve güvenliğe yönelik büyük bir tehdit teşkil etmektedir. Ancak terörün insanlık dışı kirli emelleri ile beslenenler bilsinler ki ülkemizde dirlik, birlik ve beraberlik asla yıpranmayacaktır. Zira bu asil millet teröre ve destekçilerine asla geçit vermeyecektir. Bu bağlamda; Milletin desteğini, ümmetin duasını alan devletimiz ve silahlı kuvvetlerimizin, şanlı ecdadın evlatları olmanın hakkını veren yiğitlerimizin terör örgütlerini yok edeceğine, emperyal akla diz çöktüreceğine de yürekten inanıyoruz.”

Düşünceni paylaş

Back to top button