Cevheri, oğluna düğün yapmayacak bakın ne yapacak!

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, oğlu Ömer Dara’nın düğünü için ilginç bir karar aldı.

Cevheri, gelini Sema ile oğlu Ömer Dara’nın da rızasını alarak 14 Kasım’da yapılacak olan düğün masraflarını Suriye’ye yardım götüren İnsani Yardım Platformuna bağışladı. Urfadasın’a konuşan Cevheri “Düğüne yapacağımız masrafı biz Suriyeli evlatlarımıza gönderdik. Bu soğuklarda çıplak gezen üstü başı olmayan çocuklarımızın giyimlerinin bakılmasına eğitimine gönderdik” ifadelerini kullandı.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, düğün için Beyaz Saray Düğün Salonunda sadece tören düzenleyeceklerini aktardı. Törende, Şanlıurfa’da Halil İbrahim bereketinde Halil İbrahim yemeği olan tirit yemeği yapacaklarını anlatan Mehmet Ali Cevheri, “Orada da bütün Şanlıurfalı hemşerilerimizi bekleriz. Gelsinler soframızda beraber olalım. Oğlum Ömer Dara’nın evliliğe ilk adımını kendisinin ve ailemizin ortak kararı ile düğün yapmayarak gençlerimizin adına İnsani Yardım Platformu’na bağış yaparak başlamak istedik.” dedi.

Düşünceni paylaş

Back to top button